Amusta Pate oli Taijan kanssa tokokokeessa GR:n mestaruustokossa, joka siis oli samalla kentällä kuin tuo erkkari, johon itse olin menossa junnuihin.  Koe sujui helteisestä säästä huolimatta yli odotusten, ja tuloksena olikin 186 pistettä, ALO1, KP ja alokasluokan 3. sija. Hienoa Pate! Ja valtavat onnittelut myös Hannalle ja Dumlelle alokasluokan voitosta 193:lla pisteellä, sekä TK1:stä!!

Tokokokeen jälkeen alkoikin junnukisan odottelu, mihin Taija oli -pienen kinastelun jälkeen:D- suostunut minun ja Paten kanssa jäämään. Ennen kehää Pate vaikutti melko pirteältä ja teki innoissaan temppuja kanssani. Itse kisa kuitenkin meni meidän osaltamme suoraansanoen aivan penkin alle, jopa omassa mittakaavassani. Kuumuus oli nimittäin verottanut (varjoisasta odottelupaikasta ja märästä pyyhkeestä huolimatta) sen verran, että Paten keskittymiskyky oli nollassa, eikä koko homma kiinnostanut sitä kovinkaan paljon verrattuna vieressä seisoviin koiriin ja nurmikentän mielenkiintoisiin hajuihin. Alussa Pate seisoi nätisti, mutta yksittäisarvostelussa se oli niin muissa maailmoissa ja kärsimätön, etten viitsinyt asetella vaan seisotin vapaasti. Tuomari pyysi meitä tekemään edestakaisin ja juoksemaan kehän ympäri, mitkä kyllä sujuivat ihan ok, joskin Pate juoksi normaalia laiskemmin. En jäänyt kertaakaan tuomarin ja koiran väliin, mutta se taisikin olla ainut asia mihin olin tänään tyytyväinen.

Noh, näin tällä kertaa..:D Onhan se toki täysin ymmärrettävää, ettei Pate jaksanut pitkän päivän jälkeen ja kuumissaan esiintyä, eikä tämä suinkaan ole ensimmäinen kerta kun helle saa Paten laiskistumaan..:) Seuraavaksi kisaankin junnuissa Paten kanssa varmaankin vasta heinäkuussa.