Sunnuntaina matkasimme junalla kohti Lappeenrannan näyttelyä, joka oli siis Taijan ja  Paten viimeviikoisen tokokokeen tavoin citymarketin parkkihallissa. Kotiin tosin tultiin tällä kertaa parempien tulosten kera. Tuomarina toimi Larry Roberts Iso Britanniasta.

Paten kehän alettua hiukan ennen kello yhtä, esitti Taija Paten alussa. Yksittäisarvostelussa Pate kuitenkin pääsi kehään Hannan kanssa. Kaikki sujui paremmin kuin hyvin, ja  he tulivatkin kehästä mukanaan vaaleanpunainen nauha.:) Viimeisimmästä erinomaisesta olikin jo kulunut aikaa, lähestulkoon vuosi. Kilpailuluokassa Paten esitti jälleen Taija, kun Hannalla oli esitettävänään eräs toinen koira. Ilo oli jälleen suuri, kun Pate poimittiin ensin sijoitettavien koirien joukkoon, ja lopulta osoitettiin koko luokan voittajaksi.

1325692.jpg   1325619.jpg     

Kun parasuros-kehä sitten vihdoin ja viimein alkoi, katseli tuomari monesti Paten suuntaan, ja lopulta hämmästyneet Pate ja Taija löysivätkin itsensä kolmannelta sijalta. Päivän tuloksena oli siis AVO ERI-1 PU-3, mikä on erittäin hieno avaus Paten näyttelyvuodelle! Todella ylpeitä olemme Patesta, joka käyttäytyi oikein mallikelpoisesti kehässä alusta loppuun asti.

1325669.jpg

Tälläinen oli Paten arvostelu: 

" Compact, well balanced, mid-gold dog. Excellent masculine head and expression. Very good front and hind angulations. Well boned. Moved very well with enthusiasm."

Kotiin päästiin lähtemään suunniteltua myöhemmällä junalla, mutta se ei meitä tietenkään tässä tilanteessa haitannut. Emme nimittäin olisi arvanneet Paten pääsevän pu-kehään asti. Sitäpaitsi kävellessämme kohti juna-asemaa haimme ruuat mäkkäristä syötäväksi juna-asemalla, joka lyhensi huomattavasti kahden tunnin mittaista junan odottelua.

Kiitos kaikille mukavasta näyttelypäivästä!